Рожден ден

Рожден ден

Куверт

Комбинирайте няколко услуги за да получите най-добра цена!

Бонус 20 лв

При празнуване на рожден ден ОТНОВО  в PICCADILLY KIDS*

Детско меню по Ваш избор

Избор от сандвичи, пици, палачинка, гарнитури, сокове и др.

Рожден ден 3 часа

При резервиран рожден ден за 2 часа можете да доплатите за още 1 час по стандартна тарифа.

Тематично парти

Тематични партита по избор

Торта

- Торта от Пикадили заявена в детски център Пикадили кидс
- По Ваш избор придружена със сертификат за качество

 

 

Цени за почасова игра в Пикадили детски център

     

Тарифа свободна игра

0-3г.

3-12г.

30 мин. игра

7,00 лв.

8,00 лв.

1 час игра

7,00 лв.

8,00 лв.

2 часа игра

12,00 лв.

14,00 лв.

     

Тарифа рожден ден

0-3г.

3-12г.

2 часа игра

9,00 лв.

10,00 лв.

Тарифа рожден ден в DISCO KIDS

Възраст 5-12 години
Използване на зала DISCO + зона за игра за 2 часа 9 лв. на дете + 50 лв
Максимален брой деца До 25 деца
Използване услугите на наш DJ-аниматор 2 часа (пускане на музика, игри и забава) – 60 лв.
Удължаване на партито в зала DISCO+зона за игра Допълнителен 1 час - 20 лв. + свободна игра
   

*За всяко дете и започнат час има безплатни първи 15 мин., които не се заплащат. След приключен втори час започва трети на цени свободна игра за 1 час, 2 часа и т.н и се прибавя към натрупаната сметка.

*По време на рождени дни начален час за всички деца е запазеният час за рожден ден, независимо в колко часа е дошло детето, а краен час е при напускане на зоната за игра!

*Децата играят според възрастта си в определените зони за тях.
*Сервиз торта 15 лв. + сертификат! Ако заявите в Пикадили детски център торта по поръчка или от каталога с торти на Пикадили бар не заплащате сервиз (само заявени в Детски център Пикадили).
*Сервиз вкарване на храна 15 лв. + сертификат. Ако поръчате храна от менюто на Детски център Пикадили не заплащате сервиз (храна само заявена в Детски център Пикадили).

*Запазването на дата или заплащането на капаро не Ви гарантират индивидуално използване на детския кът. Местата се разпределят според заетостта и капацитетът на къта.
*Заплатеното капаро от Ваша страна е невъзвръщаема стойност при отпадане на събитието и не се заменя под никаква друга форма. Възможно е изместване на събитието в друг ден и час, спрямо заетостта на центъра.

*Уточнения или промени по вече заявени храна, торта или друг вид услуги се правят 3 календарни дни преди събитието, като всяко едно нещо бива съгласувано с трети лица и одобрено. (Не всяка промяна бива възможна!!!)

*Резервации направени в срок по-малък от 3 календарни дни биват таксувани на свободна игра, а уточнения за храна, торта и друг вид услуги биват одобрявани и съгласувани след предварително запитване. (Не всяка една услуга бива възможна в срок по-малък от упоменатия!!!)

*Запазването на дата и час по телефон или друг вид на кореспонденция не биват ангажиращи за нас до заплащане на капаро на минимална стойност от 50 лв. - след записване Ви пазим датата в срок до 7 дни. За да Ви бъде приспадната сумата в деня на събитието трябва да предоставите квитанцията с касовият бон за заплатената сума. В противен случай центърът си запазва правото да го задържи.