За нас

За нас

Детски кът PICCADILLY KIDS* е един от най-големите и модерни детски центрове за развлечение на деца до 12 години на територията на град Русе..

Детският кът е изпълнен със светлина и усмивки. Посреща всички малки приятели, които са готови за игри и забавления. С площ от 500кв.м и възрастово разделение на зоните за игра на деца от 0-5г и от 5-12г искаме да осигурим пълнотото спокойствие за свободна игра на децата. Залите са обзаведени с плакети на множество любими анимационни герои, напълно обезопасени съоръжения, много мека и приятна настилка в свежи и цветни гами, които да Ви карат да се усмихвате.

Екип от професионални педагози и аниматори* се грижи за безопасността и комфорта на децата, докато техните родители спокойно могат да отдъхнат в местата предназначени за това или да се насладят на обстановка и вкусна храна в двете заведения наши партньори Пикадили и Ла страда.

За тази цел има обособени маси за родители пред зоната за игра на деца във възрастова граница от 0-5г и високи столове с изглед към зоната за децата от 5-12г.

На разположението на децата е игрална зала с огромен лабиринт, плейграунд зона, разнообразие от играчки, различни занимания и др.
В залите ще могат да се организират празненства за различни Ваши поводи и празници на децата. Разнообразни тематичи партита, професионални аниматори, множество аксесоари и реквизити отвеждат децата в „приказния свят“ на любимите им герои благодарение на нашите партньори - Веселяците www.veseliacite.com.

PICCADILLY KIDS* е място, където умеем да правим щастливи децата!

Мислейки и за Вас родители, сме предоставили уютна обстановка, където всеки клиент може спокойно да изпие своята любима напитка.
Идеята е да се отпуснете, наслаждавайки се на приятната атмосфера, без да се безпокоите за своето дете, чиито грижи и добро настроение ще бъдат изцяло в ръцете на нашия персонал, който е млад и усмихнат и ще се погрижи всяко дете да получи своята доза усмивки.

Веднъж посетили нашия център Вие ще сте сигурни, че това е точното място, където да отпразнувате най-вълнуващия рожден ден на своето дете или друго парти събитие.

Очакваме Ви приятели!

 

ТИ ЕНД ДЖИ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД, гр. Русе е бенефициент по процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19”, Приоритетна ос 2 „Предприемачество и капацитет за растеж на МСП“,  Инвестиционен приоритет 2.2. „Капацитет за растеж на МСП”, Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”.

Основна цел на проект № BG16RFOP002-2.073-17439-C01 е осигуряване на оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията COVID-19, постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

ТИ ЕНД ДЖИ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД, гр. Русе е получил подпомагане по процедурата в размер на 10 000.00 лв. безвъзмездна финансова помощ.